NevenaGj @ 08:12 на Струшки сарајлии (63)Ako se Struski mora da se preubavi :))) ke moram da gi napram da se pocustvuvam kako da sum vo Struga :))))
Super izgledaat :)
LiliN @ 06:55 на Тесто за пица, пиде и сл. (43)Jas na posledniot podelok ja mestam resetkata i na nego kamenot ili tavata za pecenje pica. Najvazno od se e temperaturata vo rernata da bide ekstremno visoka, zagrej na najjako, plus vkluci повеќе...
liljanailieva @ 00:06 на Плескавици од риба ослич (13)Ne be Dani, ova e sosema lesno, zamrznat oslicot mnogu lesno se lupi, lupen go varis... kako sto geldas na slikata.. se zaedno stavi i vari..izvadi. - nema sitni koski... izvadi golemata koska i so повеќе...
alexaars @ 23:20 на Тесто за пица, пиде и сл. (43)Да прашам нешто само... Дали за најдолно ниво на рерната се смета дното на рерната или последниот поделок?
Svetlanali @ 23:17 на Уштипци со ананас (15)Dani casata so koja go merev mlekoto (casa za caj ili mleko ) sobira 200 grama brasno,znaci za 300 grama brasno 1 i 1/2 casa brasno = 300 grama.Se nadevam deka dobro objasniv.I vkusen ke probam повеќе...
Daniela Dzogova @ 22:38 на Плескавици од риба ослич (13)Lile se iznamaciv ednas so koftinja od riba i na kraj site me iskaraa-sto ti trebalo da se macis isprzi riba i gotovo a jas vari riba,lupi ja pa meli pa mesi ama ciniite cisti po rucekot bez повеќе...
Daniela Dzogova @ 22:28 на Направи сам чоколадно јајце (22)Klara eve jas ke probam da ti pomognam.Jas sekoja godina pravam vaka izduvani jajca i toa gi sobiram eden mesec pred veligden.Na vrvot jajceto se dupnuva so igla za sienje ili pak medicinska i ako e повеќе...
Коментари