albetina @ 13:33 на Ајвар во пекач за леб (15)Lom znaci LOM :)))) da ne mozam krajot da i go najdam od cistenje :)))
Ke go probam ajvarov stom ke mozam, pa sleduvaat impresii :))
kostanceva @ 13:07 на Ајвар во пекач за леб (15)Благодарам но ако не е проблем може да го добиеме оригиналниот рецепт со црвени домати
biberche @ 12:54 на Ајвар во пекач за леб (15)Дефинирај "лом" Албертина? :) Треба да се чисти оти нормално си прска.
biberche @ 12:52 на Ајвар во пекач за леб (15)150 милилитри масло девојки :) Се радувам ако рецептов им помогне на домаќинките кои немаат услови да пржат повеќе...
albetina @ 12:09 на Ајвар во пекач за леб (15)Ke prasam i jas kolku zejtin stavas na ovaa kolicina piperki....i posle varenjeto, se pravi pekacot lom, ili vo ramki na prifatlivost e? :-) :-)
Коментари