AlekSS3

Скопје
Психолог. Сакам животни, чувам куче и мачор дома. Се занимавам аматерски со фотографија. Се занимавам со рачно правење на накит и користам фимо. Вегетаријанец сум, и често не конзумирам пржена храна, ниту пак млечни производи. Поборник сум за примена на сирова храна секојдневно.
Рецепти од AlekSS3
9
рецепти

Последни рецепти

Последни коментари