Постапкате е едоставна, се мешаат секое посебно и се ставаат во мали чиничиња за сос.
Она 3+ кај вториот сос означува дека се додава вода додека се добие посакуваната густина.
Секако, сол можи да додавате каде и колку сакате спрема вашите вкусови, а исто така и варијации со зачини на основните состојки.

Фотографиите во овој рецепт се авторски фотографии.

Лиценца: Сите права се задржани