![Намаз со мексиканска зеленчукова мешавина, наут и маслинки](https://moirecepti.mk/content/uploads/2021/01/-%d1%81%d0%be-%d0%bc%d0%b5%d0%ba%d1%81%d0%b8%d0%ba%d0%b0%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b0-%d0%b7%d0%b5%d0%bb%d0%b5%d0%bd%d1%87%d1%83%d0%ba%d0%be%d0%b2%d0%b0-%d0%bc%d0%b5%d1%88%d0%b0%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d0%b0-%d0%bd%d0%b0%d1%83%d1%82-%d0%b8-%d0%bc%d0%b0%d1%81%d0%bb%d0%b8%d0%bd%d0%ba%d0%b8-03b5ef-800x600.jpg)
9
јан
2021
Намаз со мексиканска зеленчукова мешавина, наут и маслинки
Подготовка
1. Мексиканската мешавина варете ја околу 20 мин, потоа изблендирајте ја заедно со наутот и маслинките. Додадете маслиново масло, сол и црн бибер. Промешајте.
2. Намазот соберете го во тегличка и ставете го во фрижидер.
Во фрижидер може да стои неколку дена.
На здравје
Лиценца: Сите права се задржани