Драги мои, оваа рецепта е моја инспирација од која домашните за време на ручек беа многу задоволни и изненадени од вкусот . Сакам и со вас да поделам со оваа рецепта и верувам дека и вие ке бидете задоволни во колку ја згответе и пробате!

Приготвување 

1. Крилата се варат до готовност, а кромидот се сецка и се пржи. Останатите зеленчуци се сецкаат и се стават во тавчето со оризот и кромидот, потоа се додаваат сварените крила и се посолуваат по вкус.
2. Во тавчето се додава чорбата од варените крила и убаво се промешува. Сето тоа се пече на 200 степени 30-40 минути.

Фотографиите во овој рецепт се авторски фотографии.

Лиценца: Криејтив Комонс - Наведи извор - Некомерцијално - Сподели под исти услови