Вкусно и освежително смути со состојки од тропските краеви.
Сите состојки ги ставаме во Нутрибулет и ги мелеме до изедначување на смесата.

Фотографиите во овој рецепт се авторски фотографии.

Лиценца: Сите права се задржани