1. Жолчките се матат со шеќерот со миксер, потоа се додава крем сирењето и убаво се мати. Настрана го матиме шлагот и го додаваме кон сместа, сето убаво се мати.
2. Млекото го затоплуваме со малку шеќер и инстант кафе, потоа го додаваме румот.
3. Бисквитите ги потопуваме во млекото и ги редиме во правоаголен сад, над нив се става од кремот, потоа редиме уште еден ред бисквити и врз нив го ставаме преостанатиот крем. Врз кремот посипуваме какао.

Фотографиите во овој рецепт се авторски фотографии.

Лиценца: Сите права се задржани