Период на настинки, на вируси...
Мора да го чуваме нашето здравје.
Еве предлог за брз утрински сок, кој бара само 2,3 минути за подготовка.
Денот нека започне со него.

Во алатка за цедење лимон ги цедиме портокалот и калинките.
Додаваме ѓумбир во прав.
Промешуваме.
Налеваме во 2 чаши и консумираме одма.

Фотографиите во овој рецепт се авторски фотографии.

Лиценца: Сите права се задржани