Ставете чиа семе во вода, промешајте и оставете го да отстои 30 минути.

Во чашата со нутрибулет, ставаме зрна бело и црно грозје, јапонско јаболко.

Соединуваме неколку секунди.

Ја додаваме и водата со семе од чиа.

Промешуваме и сервираме во 2,3 чаши.

Фотографиите во овој рецепт се авторски фотографии.

Лиценца: Сите права се задржани