Сите состојки ги ставаме во Multifresh Вакум блендер и протектор на хранливи состојки и откако ќе ги изблендира уживаме во ова смути со прекрасна виолетова боја....

Фотографиите во овој рецепт се авторски фотографии.

Лиценца: Сите права се задржани