Подготовка:

1. Во сад ги соединуваме сите состојки, убаво ја изедначуваме целата смеса. Ја поставуваме на сад каде ќе ја сервираме.
2. Ја нанесуваме во форма на елкичка и ја декорираме со траки од спанаќ, зрна калинка, морков, чајни стапчиња.
Послужуваме.

Фотографиите во овој рецепт се авторски фотографии.

Лиценца: Сите права се задржани