Подготовка:

1. Сите состојки ги ставаме во блендер заедно со мразот.

2. Ги блендираме и ги сервираме во чаши. Вкусот е фантастичен.

На здравје.

Фотографиите во овој рецепт се авторски фотографии.

Лиценца: Сите права се задржани