Прво го правиме овошниот крем: Вишните заедно со шеќерот се варат, се додава
нишестето.
За светлиот крем: се мати хоплата, се додава крем сирењето и лимонот, се додава
мармаладот и кремот е готов.
1. Ставаме прво во чашите од муслите измешано со бисквитите. Потоа ставаме од
овошниот крем по 2 лажици во чашите.
2. Се става од светлиот крем врз овошниот крем и потоа се декорира со хопла од која ќе
оставиме малку за декорација.