И овој коктел ми се допаѓа...
Припрема
- Во повисока чаша се става најпрвин овошниот сируп со црвена боја, се додава кршениот лед, потоа ликерот од мента, сокот - Спрајт за да на крај се стави малку млеко.
- Промешајте за да создадете поголем облак...
Забелешка
Во овој коктел се става чист сируп од црвено овошје, јас имам само од вишни и затоа ставивме од вишна. Може да се стави леден чај... ставивме Спрајт... и така си го направивме убав денот.

Фотографиите во овој рецепт се авторски фотографии.

Лиценца: Сите права се задржани