Овошје можете да земете по желба какво сакате, исечете го на коцки и ставете да се замрзне.
Замрзнатото овошје ставете го во блендар, истурете јогурт и шеќер, се убаво изблендирајте.
Многу убаво, лесно и брзо!

Фотографиите во овој рецепт се авторски фотографии.

Лиценца: Сите права се задржани