1. Сите состојки заедно се мешаат со лажица и веднаш се обликуваат бомбиците
2. Се валкаат во мелени ореви и се редат во хартиени корпици
3. Излегуваат околу 50 бомбички

Фотографиите во овој рецепт се авторски фотографии.

Лиценца: Сите права се задржани