Ова ментол-авокадно смути ми го разубавува почетокот на денот.

Подготовка
Сите состојки ставете ги во чашката од Нутрибулет или друг блендер и блендирајте до измазнување на смесата.
Додавајте вода според густината која сакате да ви биде смутито . Доколку сакате покалорично смути водата заменете ја со млеко.

На здравје уживање!

Фотографиите во овој рецепт се авторски фотографии.

Лиценца: Сите права се задржани