SLAVKA @ 13:54 на Свински џигер со кромид (3)Најискрено прв пат гледам дека кромид се вари. Знам обично се пропржува. Баш ќе проверам како е, па ако ми се повеќе...
Martin @ 13:02 на Kарамел торта (2)Мислам дека женчо ќе не отруе сега со тортава, обожава карамел и не прашува дали некој сака. Ако не сака, уште повеќе...
LUDO @ 12:56 на Зебра колач (10)утре доаѓаат гости, има да ги импресионирам во чудово, а и со чудото од коментар на википд. каква фраерка ќе повеќе...
LUDO @ 12:54 на ПОСЕН РОЛАТ СО БИСКВИТИ (2)па ваљда е пишан посен затоа што во првиот ред од подготовката е пишано дека може да се направи и со посни повеќе...
Gordana @ 11:09 на ПОСЕН РОЛАТ СО БИСКВИТИ (2)ne mi e jasno kako e staveno ona posno vo receptov koga ima mleko??????!!!!!!
vikipd @ 10:58 на Зебра колач (10)jas vo kafeniot del dodavam i malku rum uste povkusno e i poaromaticno,i uste nesto koga se dodava kakaoto moze da bide pogust pa se dodava nekolku lazici mleko ili voda
magda @ 10:28 на Полнет куглов (6)извини ама јас никаде во состојките не гледам мармалад а во подготовката го има.се плашам да не ти фали уште повеќе...
eli4ka @ 08:37 на Охридски пинерли (36)Da gi pravi zosto navistina se prevkusni i preeeedobri.Doma samo niv gi sakaat....
milica @ 23:21 на Полнет куглов (6)Ако може теона малку по прецизно да го напишеш рецептот кои состојки се за тесто кои за фил да биде полесно повеќе...
LUDO @ 17:26 на Сарамсаклии (13)(седнува, чека и клика рефреш панично) :) :) :) :)
LUDO @ 17:25 на Мрзливи брзи праски (5)не е само јадење и таложењето на храната е важно. без мишелинки значи дека си несреќен, а фино накрмен, се' е повеќе...
Коментари