Klara @ 11:08 на Џем од јагоди и бозел (9)Ете колку убав совет. Ова Маја посебно да го види, за да не ги чека вистинските јагоди, кои и тие не се баш не повеќе...
Klara @ 11:03 на Пециво цветови (20)Само весело ихаааа :))) Ете плус и празнично, на сите Кирил и Методиевци честито име ;)
Klara @ 10:49 на Пециво цветови (20)http://www.youtube.com/watch?v=6-skGrz_8q8 :))))))))))))))
Anica @ 10:49 на Џем од јагоди и бозел (9)Eve uste nesto sto moram da go kazam za mienjeto na ovosjeto.
Za da se otstranat pesticidite, sitnite paraziti i voopsto necistotijata od ovosjeto, toa treba da se naprska so rastvor od:
1 casa повеќе...
Klara @ 10:46 на Брзи гонзалез (22)Dijane кога ќе ја внесиш сликата, под неа имаш опција MORE SHARE LINKS и на 3от ред е Direct Link. Кога него ке го копираш и повеќе...
Anica @ 10:39 на Џем од јагоди и бозел (9)eli4ka, вкусот е навистина неверојатен, а еве зосто Бозелот треба да се употребува таму каде може-
"Бозелот повеќе...
Anica @ 10:25 на Долготраен Тангзхонг леб (18)eli4ka, nema da pogesis! Mnogu e vkusen i lesno se pravi, iako na prv pogled izgleda deka e tesko. Samo bitno e starterot da se napravi kako treba. Ako imate toplomer za gotvenje, togas temperaturata повеќе...
eli4ka @ 10:16 на Долготраен Тангзхонг леб (18)ooooooooo ova sega go vidov pa i ke go napravam .Imam dolgo dlaboko plehce i sekoj ke si ima posebno lebce za sebe..bravo fala na iscrpnoto objasnuvanje.pozz
Anica @ 10:10 на Џем од јагоди и бозел (9)Да, Кларичка, бозелот му дава посебен шмек на овој џем, а и е многу делотворно растение за здравјето.
Anica @ 10:06 на Долготраен Тангзхонг леб (18)Драга моја Лилјана, ако внимателно прочитавте, нагласено е дека се превземени од еден блог, но ни рецептот ни повеќе...
Diane @ 03:09 на Брзи гонзалез (22)Klara fala eve sega go nauciv to od Svetlana me kaza kako sfe da se napraj.. pa eve slika kazimi dali ja dobija
[img]http://min.us/mrU3YRvko[/img]
Коментари