pestopasta @ 10:08 на Пролетен шарен десерт (14):) Zatoa ste ovde da me ispravite, bidejki sum pomlada domakinka, a vie imate mnogu pogolemo iskustvo od mene, pa dokolku nesto neznam ubavo da go prezentiram, moze da me ispravite ili nadopolnite ne повеќе...
LiliN @ 10:01 на Пролетен шарен десерт (14)Razbrano.... Tortenguss e preliv za torti, a gGelier Zucker e seker za zeliranje, t.e. kristal seker so dodaden pektin za marmaladi i zele. Lile podobro razbra od mene :))
pestopasta @ 09:55 на Пролетен шарен десерт (14)Epa vaka dragi dami :) Jas ne znaev kako najblisku da im gi pretstavam namirnicite sto gi upotrebuvav pa vo zagrada navediv i mozni alternativi. Konkretno vo desertov koristev "Tortenguss" повеќе...
LiliN @ 09:40 на Видео рецепт: Тортиљи за појадок (5):)))))))))
Nikogas nemam prilika tolku obilen dorucek da spremam.... Za toa me nema :)
Za prvata prilika, ovaj e receptot :)
margarit4e @ 09:38 на Посна сарма со соја (6)Па за црвена соја сега слушам првпат, баш ќе побарам и ќе пробам и така. Фала за идејата!!!
margarit4e @ 09:37 на Посна сарма со соја (6)Јас првпат ја правам во оваа верзија, и тоа и со свежа зелка и искрено многу ми се бендисува!!!
liljanailieva @ 09:28 на Пролетен шарен десерт (14)Ne malku pati ni se desi da ne zapiseme kako treba ili ednostavno propustime...no jas Lilin go razbrav vaka: toj zelatin sto se vari e onoj zelatin za prelivite - ne cist zelatin, pa toj se vari -a повеќе...
LiliN @ 09:09 на Пролетен шарен десерт (14)Jas go preprocitav receptot nekolku pati, i moram da prasam nekolku raboti....
2 kesicki zelatin od jagotki, toa e prasok za zele od jagoda, pretpostavuvam, ne cist zelatin, ili gresam ? 2 повеќе...
LiliN @ 06:06 на Кокос-банана крем (10)Kaj mene vakvite kremovi sekogas zavrsuvaat vo casi, so po nekoj keks i ovosje izmegu... :)
Коментари