Daniela Dzogova @ 18:51 на Кроасан торта (32)Receptot go vidov poveke pati na pominuvanje i sakav ubavo da sednam pa da komentiram.
Cestitki za 100 recept i za Marija a vo iscekuvanje na 200 ke prodolzi nasata druzba vo novi recepti.So повеќе...
teofanija @ 18:49 на Седмо небо (36)Очигледно Фрагарија не се разбираме. Рецептот јас го праќам односно ти како готвач и како твој рецепт, па повеќе...
fragarija @ 18:27 на Седмо небо (36)Драга teofanija,секако дека прочитав за што станува збор,благодарам(имам веќе долгогодишно искуство), но ако biljana повеќе...
nadicaveles @ 18:17 на Парена торта со цимет (14)Diana,serbetot go spremam vaka
Se rastopuva sekerot, pocnuva da vrie kluc,pa ostavam uste 15 minuti da vrie.Probuvam na noktot ako stoi togas serbetot e gotov.
diana @ 17:40 на Парена торта со цимет (14)mnogu fkusna se puli ke treba da ja probam .. za kolku vreme go varis serbeto?
biljanailievska @ 17:13 на Седмо небо (36)bas taka albetina,ama se nadevam deka se e jasno,fala ti mnogu :)
Коментари