Elena Atanasovska

Skopje
Здраво, јас сум Елена Шекеринова од Скопје, сопруга и мајка на два сина. Сакам да готвам, уживам во храната и најголем предизвик ми е кога подготвувам храна за моите најблиски и кога знам дека и тие уживаат во мојот избор. Љубовта спрема готвењето го наследив од мојата баба која секојдневно ни подготвуваше тазе и вкусни оброци.
Рецепти од Elena Atanasovska
18
рецепти

Последни рецепти