Фичо ќе подготви фантастичен омлет со зачини и билки, со помош на Нутрибулет!

Подготовка

Чекор 1: Во најголемата чаша на Нутрибулет ставете ги сите состојки и изблендирајте.

Чекор 2: На оган ставете ја тавата да се згрее. Испржете го омлетот на малку масло и декорирајте го по ваша желба.

Чекор 3: Сервирајте!

СОВЕТ: Со менување на додатоците, може да добиете омлети со најразлични вкусови и бои. Пробајте и споделете ги нас!