Над пареа во еден сад се растопува црното чоколадо со 2 лажици масло.
Со него се полнат до половина силиконските калапи и им се става по една јатка орев.
Во истиот сад се ставаат белото чоколадо и маслото.
Sе растопуваат.
Со ова се дополнуваат силиконските калапи
Се оставаат убаво да се стегнат и внимателно се вадат од калапите.

Фотографиите во овој рецепт се авторски фотографии.

Лиценца: Сите права се задржани