Црвеното чоколадо се топи на пареа и со него се премчкуваат калапите. Еднаш кога ќе ги премачкате се таваат калапите во фрижидер, па така три пати. За филот, на пареа стопете го чоколадото со павлаката и во тоа ставате го слаткото од малини и сомелените лешници. Со овој фил наполнете ги срцата и споете ги.

Лиценца: Сите права се задржани