Две години го правам вака ем брзо ем нема месење ниту пак кујната е растурена.
Се зема блендер се ставаат сите состојки што се наведени и се блендира кратко пулсирачки. Ако е течна смесата(тестото) се додава брашно, ако е тврда се додава млеко.Се става на платнена салвета и се суши на сонце.Постапката се повторува ...

Фотографиите во овој рецепт се авторски фотографии.

Лиценца: Сите права се задржани