Во чашата на нутрибулет ги ставаме излупените овошки.
Додаваме 50 мл вода и соединуваме.
Добиеното смути го распоредуваме во 2,3 чаши.
Дополнуваме со вода, за да ја добиеме посакуваната густина.
Промешуваме и консумираме веднаш.

Фотографиите во овој рецепт се авторски фотографии.

Лиценца: Сите права се задржани