Добро утро... Ние уживавме... Пробајте ја и вие оваа комбинација на состојки. Во чашата на нутрибулет ги ставме сецканиот морков, сецканата банана, сецканата диња, кокосовото масло и ѓумбирот. Тука додадов само 60 мл вода за да состојките полесно се соединат или изедначат. Потоа течноста ја ставаме во 2 чаши и дополнуваме вода по желба. Јас користам подолг период кокосово масло, поради неговите позитивни својства, а вие до колку не го сакате изоставетего. На здравје