Сезонско овошје, идеално да се искористи за утрински појадок.
Во чашата на нутрибулет ги ставаме измиените боболки, јагоди, обезкостените цреши.
Соединуваме.
По желба додаваме вода и секако ако сакаме поблаго, додаваме мед
Сервираме во чаша и консумираме

Фотографиите во овој рецепт се авторски фотографии.

Лиценца: Сите права се задржани