Во чашата на нутрибулет ги соединуваме бананата, илупениот лимон, на кој му се одстранети семките и излупената црна слива.
Соединуваме неколку секунди и додаваме ладна флаширана вода.
сервираме во чаша и консумираме.
По желба може да се додаде и мед.

Фотографиите во овој рецепт се авторски фотографии.

Лиценца: Сите права се задржани