Испечати

Смути со банана

Смути со банана

Состојки

  • 1 зрела банана
  • 1 лимон
  • 1 црна слива
  • вода по потреба

Подготовка

Во чашата на нутрибулет ги соединуваме бананата, илупениот лимон, на кој му се одстранети семките и излупената црна слива.
Соединуваме неколку секунди и додаваме ладна флаширана вода.
сервираме во чаша и консумираме.
По желба може да се додаде и мед.