Вкусотија.

Подготовка:

1. Во сад ги ставаме исчистените состојки.

2. Потоа ги ставаме во соковник, каде ја добиваме чистата течност. Промешуваме и распоредуваме во две чаши. Консумираме веднаш.
Денот може да почне.

Фотографиите во овој рецепт се авторски фотографии.

Лиценца: Сите права се задржани