Испечати

Смути со ананас, портокал и морков

Смути со ананас, портокал и морков

Состојки

  • 1 круг ананас, свеж
  • 2,3 свежи портокали
  • 1 морков
  • по желба мед, цимет, ванила, ѓумбир

Подготовка

Вкусотија.

Подготовка:

1. Во сад ги ставаме исчистените состојки.

2. Потоа ги ставаме во соковник, каде ја добиваме чистата течност. Промешуваме и распоредуваме во две чаши. Консумираме веднаш.
Денот може да почне.