1. Во чашата на нутрибулет ги ставаме излупениот портокал, малините и водата. Соединуваме неколку секунди.

2. По желба, добиената течност ја процедуваме и сервираме во 2 чаши

Фотографиите во овој рецепт се авторски фотографии.

Лиценца: Сите права се задржани