Прво овошјето го чистиме, па го сецкаме на парчиња.
потоа го ставаме овошјето во садот на Нутрибулет и пулсираме до изедначување на смесата.
Долеваме вода по потреба.
Сервираме во две чаши и послужуваме.

Фотографиите во овој рецепт се авторски фотографии.

Лиценца: Сите права се задржани