Сетот за торта од Винчини се состои од: Чокола прелив 350 гр., Чокола крем 800 гр., Петит Бер бисквити 400 гр., Наполитан Ваферс 350 гр. и подарок Модла за печење торта. Модлите се достапни во 3 димензии: 22 см., 24 см. и 26 см.

Бисквити

Петит бер бисквитите од Винчини се подготвени од внимателно избрани состојки и се докажан квалитет. Може да се консумираат и како десерт, но идеални се и за комбинирање во разни рецепти или со топли напитоци. Петит бер бисквитите се достапни во практични пакувања од 100g, 200g, 400g и 800g. Нов производ на пазарот е Петит бер бисквити со кокос во пакување од 100г.

Кексини се посни бисквити кои на пазарот може да се најдат во пакувања од 300g, 400g, 600g и 800g.

Наполитан Вафли

Наполитан вафлите од Винчини се едни од најомилените за сите генерации кои се топат во уста. Идеални се за ужинка секогаш кога ви е потребен вкусен десерт. Достапни се во практични пакувања и неколку неодоливи вкуса (млеко и какао, какао, лешник, лимон) и новиот вкус на пазарот вкусот на млеко. Можат да се најдат во пакувања од 60g, 160g, 250g, 300g, 350g и 700g.

Кремови и прелив

За сите љубители на лешников крем, Chocola нуди богат вкус на крем кој ги освојува сите генерации. Идеален е за подготовка и на десертни задоволства. Chocola кремот е достапен во пакување од 200г, 400г и 800г.

Chocola течно прелив чоколадо се користи за декорирање на торти, пудинзи, колачи, сладоледи. Достапно е во пакување од 350г и 1000г.