Брз рецепт-идеја за во блендер или Булетот.
Едноставно, сите состојки се ставаат и се блендираат. Соодносот на состојките секако дека можи да варира спрема вкусот, особено количината на вода, со која си ја регулирате посакуваната густина на сокчето.
Се пие веднаш.

Фотографиите во овој рецепт се авторски фотографии.

Лиценца: Сите права се задржани