1. Сите состојки ставете ги во машината и приклучете ја (кај мене е програма 3, трае 4 сати) во мојата се ставаат најпрво водените состојки, па потоа сувите, вие прилагодете на вашата машина.
Лебот е одличен, добар е и кога ќе отстои...нема конзерванси, совршен за секојдневна употреба.

Лиценца: Сите права се задржани