За убав почеток на денот.....
Ви треба само Нутрибулет и неколку овошја

Во чашата на Нутрибулет ги ставаме ананасот, мандарината и јапонско јаболко.
Со кратки пулсирања ја соединуваме смесата.
Додаваме вода.
Промешуваме и сервираме во 2 чаши.
По желба може да се додаде мед, агаве, чиа семки...
Мене вака како што ви го презентирав ми беше совршено.

Фотографиите во овој рецепт се авторски фотографии.

Лиценца: Сите права се задржани