Експандиран интегрален ориз

Упатство за подготовка

Се подготвува со млеко или јогурт, а може да се комбинира и со овошја и други житни снегулки, го оставате 15 минути за да омекне и се консумира. Погоден е за додаток во торти и колачи.

4 експандирани интегрални житарки

Упатство за подготовка

Се подготвува со млеко или јогурт, а може да се комбинира и со овошја и други житни снегулки, го оставате 15 минути за да омекне и се консумира. Погоден е за додаток во торти и колачи.

Натура е создадена од баланс на квалитетни, природни и внимателно избрани состојки, традиција и најсовремена технологија со цел да му понуди на современиот потрошувач избрани прехранбени производи во согласност со новите потреби за енергија и здрава исхрана. Брендот нуди здрави и вкусни начини за одржување на избалансирана исхрана и благосостојба на организмот.
За секоја пауза во текот на денот, еден Натура оброк е совршено избалансиран со растителни протеини, влакна и калории, за да му понуди на организмот она што му треба, со неверојатен вкус на вистинско овошје. Во движење, секој ден, секогаш кога ни е потребен 100 % природен оброк.
Производите се создадени со екстремна прецизност и страст од страна на семејната компанија, која го посветува целото внимание во создавање на едноставни, пријателски производи, различни од сите други индустриско стандардизирани. Целосното производство е во согласност со HACCP, HALAL и со ISO9001: 2008 QMS стандардите. Сите суровини и финални производи редовно се контролираат во овластени лаборатории за контрола на квалитет.