Наполитан вафлите од Винчини се едни од најомилените за сите генерации кои се топат во уста. Идеални се за ужинка секогаш кога ви е потребен вкусен десерт.

Достапни се во практични пакувања и неколку неодоливи вкуса (млеко и какао, какао, лешник, лимон) и новиот вкус на пазарот вкусот на млеко. Можат да се најдат во пакувања од 60g, 160g, 250g, 300g, 350g и 700g.

Винчини е бренд на интернационални кондиторски производи. Асортиманот на Винчини вклучува разновидни високо квалитетни слатки десерти, тортички, ролати, вафли и колачи за целото семејство. Винчини нуди секојдневни, лесно достапни слатки закуски со одличен квалитет по прифатлива цена. Производите се достапни во повеќе од 55 земји во светот.