Во стаклена чаша се става 1 округла чајна бисквита. Се полева со врел пудинг претходно приготвен на стандарден начин- слој од 2 см. се редат 5-6 замрзнати малини/вишни. Се прави уште 1 таков слој и се декорира со нане. Го ставаме во фрижидер 2-3 саати.

Фотографиите во овој рецепт се авторски фотографии.

Лиценца: Сите права се задржани