Багетот го сечеме на три дела.
Од секој дел ја вадиме средината и ја рониме на ситни трошки. Тука ги додаваме сите останати состојки и мелените брускети Армониа.
Убаво ја соединуваме смесата и со неа ги полниме деловите багет.
Завиткуваме во стреч фолија и ставаме во ладилник околу два часа па послужуваме.