milica @ 22:39 на Леб со компир (15)Ludo ima li mnogu leb za makedonce ,pa od nas nema pogolemi lebari,zamesi si ti so cela doza da ne se cudis ako ti go snema odma pa da mesis pak.
Dani lepcevo fenomenalno izgleda i cim sedi podolgo повеќе...
milica @ 22:35 на Чоколадна торта со мелен двопек (6)Ova e najubavata cokoladna torta i nikogas nema utka so nea.Istata ja pravam i jas .
Prekrasno :)))
LUDO @ 22:31 на Леб со компир (15)ААААААААААААААААААААА јор килинг ми!! :) :) :) :)
вторито дел од коментарот е лудило :) :) :) :)
ќе пробам со повеќе...
Daniela Dzogova @ 21:55 на Леб со компир (15)jas od iskustvo mislam deka mlekoto povece go stega testoto odkolku vodata zatoa ne bi menuvala mozebi bi probala so jogurt
LUDO sekako moze da probas i so pola doza ama receptot .e namerno so повеќе...
Daniela Dzogova @ 21:49 на Шишарки (10)imam slicen recept i cesto gi pravam samo ovde mislam deka fali secer vo sostojkite inaku prekrasni se za jadenje pozz
LUDO @ 21:35 на Хризантеми (12)ептен ги меркам, се мислам со 2-3 лажици мед, колку за шмек и уште 4-5 лажици шеќер, на што ќе личат. ов аси го повеќе...
margarit4e @ 21:31 на Хризантеми (12)Кога човек е без работа се нешто ќе му текне да измислува...... И да подобро ќе биде со повеќе шеќер, овие моиве повеќе...
LUDO @ 21:16 на Срциња со цимет од лиснато тесто (2)[img]http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/523437_10150778047371970_610636969_11881738_1617924086_n.jpg[/img]
ги направив и си се изнамфкавме по дома од повеќе...
LUDO @ 21:07 на Видео рецепт: Крамбл од зеленчук (2)не сум многу по трева без месо, ама ова.... ми го должите! :) :) :) :)
обожавам бешамел, а крамбл личи медоина :)
LUDO @ 21:03 на Леб со компир (15)супер ми е мене рецптов, ама ми дотекна Опит
смее да се стави млеко место вода?
го замислувам пуфкаво и толку повеќе...
LiliN @ 20:57 на Леб со компир (15)Koga pravam leb so kompir, stavam isklucivo zolt, zosto toj kompir e brasnest, zezok go pasiram kako za pire, i vednas ko prelevam so ladnata tecnost koja odi vo receptot. Potoa go zamesuvam testoto, повеќе...
Коментари