Klara @ 13:21 на Чорба од телешко месо (23)Нешто слично, а сепак различно сме зготволе јас и ти Светле :) ... следниот пат од тука ќе си присвојам за мојата повеќе...
Klara @ 13:17 на Сладолед со ванила (12)... и милки чоколади до него .... ете, сега си зјапнав и таму... ај со тоблероне ќе се тешам сега... до следната повеќе...
Klara @ 13:12 на Сладолед со ванила (12)Ќе коментирав за сладоледот, ама пред да пишам ја прочитав Лили-и месецот мај. Па, Маја, најпрво среќен повеќе...
Klara @ 13:06 на Николина торта (6)Децата си знаат што сакаат ;) тие се најискрени:) супер торта Дани!
majastoevska @ 12:27 на Чорба од телешко месо (23)Mnogu ubava corbicka!!Obozavam vakvi vkusni domasni corbi i supi i mozam da gi jadam vo sekoe vreme :)))
majastoevska @ 12:19 на Сос ќофтиња (9)Eh... ovoj recept go imam i jas i mi e od edna prijatelka zemen pred edno deset godini samo jas go imam dobieno kako Grcko kjofte,a i samata neznam zosto se vika taka...Mnogu fin i lesen rucek samo повеќе...
LUDO @ 12:14 на Овошни микадо обланди (13)е клариште бе, цел сет делимано тебе ќе ти се падне :) :) :) :)
majastoevska @ 12:07 на Сладолед со ванила (12)Lile se trudam so slikite nekogas uspeva ama nekogas ne pa kolku i da sakam da izleze ubava slika,ama ke se podnaucime ima vreme:)))Inaku sladoletcevo e mnogu dobro i dobro ni doadja sega na site повеќе...
majastoevska @ 11:59 на Сладолед со ванила (12)Linin-Napravi go navistina e mnogu vkusen,a ako imas masince za sladoled toj brzo ke bide gotov i veke polu smrznat....moite doma go obozavaat i cesto im go pravam duri i vo zima...Fala ti mnogu:)
majastoevska @ 11:52 на Сладолед со ванила (12)Fala ti mnogu Daniela!!.... eh koga e sladoled vo prasanje tuka nemozam da odoleam nikako :))))))pozz.
МоиРецепти @ 11:33 на Овошни микадо обланди (13)Овој рецепт е Рецепт на денот за 08.05.2012 и учествува во изборот за Рецепт на месецот Мај. Честитки
natali @ 10:53 на Млад компир во лушпа (13)За викендот сигурно ќе ги правам со ребренца на скара.Поздрав
LiliN @ 10:37 на Овошна торта (14)Mislam deka mozis, ama prvo da cekas skoro da se zdrvi, oti prelivot e mnogu gust koga se turva nad kolacot. Ako go isturis mnogu tecno cela tecnost ke ti se upie vo podlogata i ke ti ja napravi повеќе...
Коментари