Klara @ 21:22 на Мароканско Пилешко (34):))))) фала ви уште еднаш на двете. еден убав сончев ден ќе го испробам. кус-кус како специјалитет го слушав уште повеќе...
LiliN @ 21:13 на Мароканско Пилешко (34)I da znaete deka daldisav vo pisenjeto i si go zapekov sutlijasot.... Ke go jadat "karameliziran". Ama taka e najubav, ne?
LiliN @ 21:11 на Мароканско Пилешко (34)Aha..ha...ha.... Jas i ti Jule probavme da objasnime vo isto vreme izgleda :)))
Pa i slicno objasnivme duri :))
Klara @ 21:10 на Мароканско Пилешко (34)Фала ти Лили. Ке пробам баш кога ќе одам Веро да го најдам :)
Klara @ 21:07 на Мароканско Пилешко (34)хмм... не сум го сретнала до сега во продажба... изгледа слабо гледам :) фала ти Јуле
LiliN @ 21:05 на Мароканско Пилешко (34)Eve da probam.... Kus kus tue vsusnost eden vid testenina. Ne e bas kako tarana, oti ne se mesi testo, pa da se susi, tuku zrnata na pcenicata se melat vo grubo brasno koe posle se navlaznuva, ne da повеќе...
pavloska @ 20:58 на Мароканско Пилешко (34)Klara, eve jas da probam :) kus-kusot e gotov proizvod, ne e sostojka, toa e testenina, samo posebno podgotvena, od tvrdo pcenicno brasno... go ima vo pogolemite marketi :) imam jas nekoi recepti so повеќе...
Klara @ 20:46 на Мароканско Пилешко (34)Седнавме со другарка ми во една пицерија за да си нарачаме кус-кус. Арно, ама се премисливме во последен миг и повеќе...
LiliN @ 20:44 на Рум пита (22)Nekako vo posledno vreme i mene mi se zaredi da pravam deserti so rum, a veke vo poslednata torta se pretera, imase 200 ml rum, mislam deka site "gi potfati" po malku ;)
majastoevska @ 20:21 на Рум пита (22)Linin stvarno e mnogu dobra.Jas vcera slucajno ja vidov vo eden star gotvac od 89' i mnogu mi se dopadna deka ima rum vo nea pa odma zemav da ja pravam....veke ja dokrajcivme samo ceci повеќе...
Коментари