Klara @ 10:52 на Ежиња (38)Така е! Ништо не е толку битно колку што е битен вкусот;) другото е само импровизација, а твоите одлично повеќе...
pcelicka @ 10:52 на Ежиња (38)Hhehh, Blagodaram Liljana na ubavite vreme , ke gi izmeram i ke vi pisam da si znaete , Pozdrav :):)
pcelicka @ 10:51 на Ежиња (38)Blagodaram Svetlana :)
pcelicka @ 10:50 на Ежиња (38)Blagodaram , Klara , inaku ovaie ezina se od "babinski " recept jas posakav vaka da gi zavitkam denes postojat razni nacini na praevnje (te preku rende ) taka da ne e mn mn bitno biten e повеќе...
pcelicka @ 10:48 на Ежиња (38)Da vkusot e preubav , a ova se od "babinskite" recepti i do den denes postojat poveke nacini za vitkane na ezinata a moze i na rende kako sto kaza Klara :):)
Klara @ 10:42 на Ежиња (38)Пчеличке, добре ни дојде:) Честито и овде да кажам за првиот рецепт. Одлични се ежињата:)
Лудо, порано моиве ги повеќе...
LUDO @ 10:29 на Еврејски колач (58)мислам дека нема да сака да игра :) :) :) :)
LUDO @ 10:26 на Фурнаринки (11)леле како во една пицерија што ми даваа пред јадење и после не сакав да јадам друго :) :) :) :)
јас една друга повеќе...
LUDO @ 10:24 на Либум - Жртвен леб (50)љиљо, глупости. како твоја грешка. кој нема во паметот, ќе јаде несолено :) :) :) :)
супер ми беше мене. денес повеќе...
Коментари