KaterinaM @ 12:19 на Гриз алва (9)Pa ima li poubava slika od ova vtorata:)
Klara @ 12:17 на Гриз алва (9)Ахахаха! Одлично! И јас би играла така, како малото слатко раченце :)
LUDO @ 12:17 на Гриз алва (9)мака се мачело вкусното да се докачело :) :) :) :)
[img]http://moirecepti.mk/content/uploads/2013/03/IMG_1613.jpg[/img]
LUDO @ 12:15 на Гриз алва (9)и така додека си фотографирав, зјапам низ кругчето во кадар ми улета....
[img]http://moirecepti.mk/content/uploads/2013/03/IMG_1596.jpg[/img]
LUDO @ 12:14 на Гриз алва (9)ја направив по овој рецепт. кај мене дома се спремала цел живот, но по малку поинаков рецепт. сакав и овој да повеќе...
Klara @ 12:13 на Слатко срце со црвено вино (12)Кате, и мене ми беше чудно и со скептичност го правев. Односно, тука надвладеа мојата радозналост да видам што повеќе...
Klara @ 12:11 на Печено свинско со вино (11)Фала Дани :) Повеќе е боја тоа на местото што се добила од печењето, кора не успеа да фати... дали тоа што не беше повеќе...
Klara @ 12:09 на Луди времиња (18)Фала ви Дани и Млена:) боите навистина се привлечни, а колачот си има свој шмек вкусот на јагодата, или вкусот повеќе...
Klara @ 12:08 на Чоколаден тарт (24)Фала Дани :) Кога ќе дојдат на ред, сигурна сум дека на девојчињата ќе им се допаднат :)
Klara @ 12:04 на Мадлен слатки (16)Многу убави мафини направила ќерката, браво! Имам едно прашање за делот со заливање со шербет, тоа се повеќе...
Klara @ 12:02 на Таблероне со Нутела (4)Имам една книга од пред 15 год од една г-ѓа со рецепти. Од тогаш го меркам тоблеронето, но се го оставам за да го повеќе...
Klara @ 11:55 на Лесен Руски Медовик (17)До сега не сум јадела ваков колач Медовик (барем така мислам) :) Постапката за корите многу интересна, ама тоа повеќе...
Коментари