tomilena @ 13:30 на Фереро роше торта (со Нутела) (25)Vnimatelno go procitav receptot i ne mi e jasno kade gi stavate izmatenite belki,dali treba da se dodadat vo testo ?Ve molam da mi odgovorite.Pozdrav
albetina @ 13:22 на Виткалник под сач (25)E porano da go spremese duri bev tamu, da znaes i deka ke ti dojdev vo Struga :))) Mnogu ubavo, sigurno prsti ste lizele... :)
albetina @ 13:00 на Јајца во сос од домати (16)Ti blagodaram Alexa....sadovite se so precnik od okolu 11cm. i dlaboki okolu 3cm. Moze da se podgotvi i vo pogolem sad so toa sto cel sos vnatre ke se stavi a postapkata so jajcata e istata. :)
albetina @ 12:57 на Ирски леб со сода (16)Odamna mu se spremav na ovoj leb da go napravam, ama nikako ne se najde prilika :). Mnogu ubavo izgleda i sigurna sum deka e vkusen....samo mene me interesira presekot kakov e, mozebi imas slika?
Ceslaroska @ 12:54 на Кралски чоколаден колач (22)Честитки за јубилејот :)) Не почести со убава торта :)) очекуваме уште многу твои интересни рецепти, како и до повеќе...
Ceslaroska @ 12:52 на Црно - бела топена торта (11)Благодарам светулка и Клара :)) Клара има време ќе ја напрравиш, па ќе кажиш како ти се допаднала :))
KaterinaM @ 12:15 на Виткалник под сач (25)Ti blagodaram, a vo vrska so pecenjeto i zagrevanjeto ne znam tocno kolku vreme zagrevav no nekade okolu 30 minuti, pod trinoznikot staviv poveke zar i pecev so povremeno proveruvanje,...poz :)
Коментари